Butrint Imeri

Ama ne nuk e bëjmë fakt të kryer deri sa ata ta aprovojnë vetë, por fakt është që Kiarën nuk do ta njihnit me pamjen e re. Bukuroshja e ekranit, nga brune e zjarrtë është shndërruar në një bjonde sexy dhe ky ndryshim duket se vjen në kuadër të emisionit më të ri që do […]

Lexoni më shumë