Vetëm miq? Komenti i fundit i Faton Shoshit në foton e Bleonës ka ngritur dyshime [FOTO]

Shoqëria më e re në showbizz është ajo mes Faton Shoshit dhe Bleona Qeretit. Të dy janë parë shpesh në shoqërinë e njëri-tjetrit. Madje edhe drekojnë, darkojnë apo edhe argëtohen mbrëmjeve bashkë. Kaq mjafton për të nisur dyshimet se mes këngëtares dhe menaxherit kishte diçka më shumë sesa shoqëri. Dhe si të mos mjaftonin këto, […]

Lexoni më shumë

14-vjeçarja u gjet e vdekur në gjumë, dhe nëna e saj gjeti diçka që të gjithë, e mbajmë shpesh në shtrat

Smartphones janë bërë pjesë e jetës tonë të përditshme. Ne i mbajmë pranë nesh në shtretërit tanë, pasi është gjëja e fundit që shohim para se të flemë dhe gjëja e parë që marrim kur zgjohemi në mëngjes. Këtu është një histori e vërtetë për një vajzë të re që bëri pikërisht këtë. Një nënë […]

Lexoni më shumë