Dhimbja në shpinë dhe në gjunjë zhduket! Dy lugë të përditshme rigjenerojnë kockat dhe nyjet

Një lugë para mëngjesit dhe drekës dhe pothuajse tërë skeleti do të rigjeneroet. Sipas shumë ekspertëve mjekësor, qëndrimi jo korrekt është shkaku kryesor i dhimbjes së shpinës dhe dhimbjes së përbashkët. Për këtë arsye, është e rëndësishme të korrigjoni qëndrimin jo korrekt në mënyrë që të parandaloni ndërlikimet e ardhshme. Kur flasim për një qëndrim […]

Lexoni më shumë

Zbulohet bari kundër kancerit, me të shërohet një vajzë tetëvjeçare në Gjermani

Mediat gjermane raportojnë për shërimin “e mrekullueshëm” të një vajze tetëvjeçare të sëmurë nga kanceri. Vajza ka pasur një tumor malinj të trurit, është operuar katër herë dhe kanceri është kthyer katër herë. As hemoterapia dhe radioterapia nuk kishin ndihmuar, dhe shpresa e fundit e prindërve të saj ishte Olaf Vit nga Heidelberg, një onkolog […]

Lexoni më shumë

Çfarë nuk duhet të konsumoni para marrëdhënieve seksuale

Çfarë nuk duhet të konsumoni para marrëdhënieve seksuale? Ia keni bërë vetesndonjëherë këtë pyetje? Mund t’ju duket e çuditshme, por në fakt, ushqimet ndikojnë në jetën tuaj seksuale. “Daily Mail” në një artikull tregon se duhet të keni kujdes dhe të mos konsumoni disa ushqime specifike në darkë. Sipas Elouise Bauskie, dietologe në ‘NutriCentre’ janë […]

Lexoni më shumë