“Ai më do ashtu siç jam”: E mbijetuara e sulmit me acid gjeti dashurinë e jetës në spital – tani ata planifikojnë të martohen

Një vajzë indiane që pësoi djegie të tmerrshme në fytyrën e saj dhe humbi shikimin kur ajo u sulmua me acid nga një “admirues i përbuzur”, ka zbuluar se si e gjeti dashurinë e jetës së saj ndërsa u shërua në shtratin e saj të spitalit. Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, bëhet fjalë për […]

Lexoni më shumë

Gjykatat me ,,buton” në dorë të Zaevit dhe Ahmetit.

Rastet e montuara politike dhe gjykime me mendjësi shoveniste i kan karakterizuar të gjitha qeveritë që nga pavarsimi i Maqedonisë,as lufta e vitit 2001 nuk e ndaloj një dukuri të këtillë. Shqiptarët janë dëshmitarë të shumë vrasjeve,burgime të përjetshme,me mijra vite burgë që kanë lënë pas shum jetima,shumë familje të shkatrruara,karakteristikë shumë interesante është fakti […]

Lexoni më shumë