TË GJITHA PARTITË NË TAKIM TE KRYEPARLAMENTARI

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, sot ka thirr në koordinim përfaqësuesit e partive politike parlamentare. Ftesës i janë përgjigjur të gjitha partitë politike. Nëse koordinatorët e partive politike pajtohen nuk përjashtohet mundësia që si rezultat i këtyre bisedimeve, Xhaferi të thirr seancë parlamentare. Pas përfundimit të tryezës asnjëri prej përfaqësuesve politik, nuk foli para kamerës […]

Lexoni më shumë

MINISTRJA E VETËQEVERISJES LOKALE SHIRET ELEZI SHPREH SHQETËSIM SERIOZ PËR BLLOKIMIN TOTAL TË KOMUNAVE PAS 15 MAJIT

Shiret Elezi ministre e vetëqeverisjes lomale ka shpreh shqetësim serioz për bllokim total të komunave pas 15 majit. Ajo paralajmëron se ndërmarrjet publike, çerdhet, institucionet kulturore, zjarrëfikësit do të përballèn me ngecje të punës ndërsa problemi kryesor do të jetë pagesa e rrogave. ” Probleme më të shpejta me të cilat do të ballafaqohen qytetarët […]

Lexoni më shumë

Prokurorë me duart me gjak (FOTO)

Ky është titulli i revistës “Fokus” ku në ballinë janë nxjerrë kryeprokurori publik Marko Zvrlevski dhe prokurorja Geshovska. Kjo e fundit është e njohur për rastin “Monstra”, rastin e Harun Aliut dhe raste të tjera, ndërsa në disa video ishte parë edhe me ish-ministren e brendshme Jankullovska. Revista shkruan se këta dy prokurorë në ditën […]

Lexoni më shumë

Janë zbuluar 12 vajza që kanë punuar si këngëtare dhe valltare në objektin hotelerik në Bogivinë

Dymbëdhjetë vajza, nga të cilat tre shtetase të huaja dhe nëntë nga Maqedonia janë kapur mbrëmë gjatë një bastisje të policisë në objektin hotelerik “Baci” në Bogovinë, pronë e N.Sh. (33). Vajzat kanë qenë të moshës 18 deri në 42 vjeçare dhe janë angazhuar si këngëtare dhe valltare. Zëdhënësi i policisë SPB Tetovë, Marjan Josifovski […]

Lexoni më shumë

Prej të hënën nuk ka rroga në komuna

“Është e patjetërsueshme që menjëherë të zhbllokohen proceset demokratike në Maqedoni dhe Gjorge Ivnaov menjëherë t’ia ndajë mandatin për formimin e Qeverisë kryetarit Zoran Zaev”, thonë nga LSDM në kumtesën e rregullt. Socialdemokratët paralajmërojnë se për shkak të bllokadës së procese demokratike, Maqedonia po përballet me probeleme të cilat u bëjnë dëm qytetarëve dhe tërë […]

Lexoni më shumë