Ikën Gordana Geshovska nga Prokuroria Themelore e Shkupit

Jovan Cvetanovski do të jetë kryeprokuror i Prokurosisë së Shkupit në vend të Gordana Geshovskës, këtë e ba paralajmëruar kryetari i Këshillit të prokurorëve, Petar Anevski, transmeton Gazeta Express. Ai thotë se pas mbarimit të mandatit të kryeprokurores së deritanishme, Gordana Geshovskës, mandat që përfundon pas katër ditësh, nuk do të krijohet vakum deri në […]

Lexoni më shumë

Ali Ahmeti ja selamin që ka për Ivanovin (VIDEO)

Lideri i LSDM-së ka marrë mbështetjen tonë që të dorëzojë garanci për unitaritetin e Maqedonisë ka thënë në deklaratën për TV24, lideri i BDI-së Ali Ahmeti. Ai pret që Ivanov të ndajë mandatin. “Me rëndësi është që të arrihet marrëvëshje mes forcave politike rreth zgjedhjeve lokale…”, ka thënë Ahmeti, transmeton Aktuale.mk.“Me rëndësi është që të […]

Lexoni më shumë

Ministri i Brendshëm Nuhiu: Ja planet para se të ndodhë nata e përgjakshme në Kuvend

Ministri i Brendshëm Agim Nuhiu duke shpjeguar zhvillimet brenda dikasterit që drejton më 27 prill, thotë se paraprakisht MPB dhe Shtabi operativ kishte hartuar tre plane të mundshme për t’u ballafaquar me vazhdën e protestave. Nuhiu tha se planet kanë dështuar për shkak të bindjeve politike brenda strukturave të policisë. Njëherë kam marr përgjigje nga […]

Lexoni më shumë