Alispahiq: Mjekët tentojnë ta ndihmojnë vrasësin e Almirit

TV21 bën të ditur se në Gjykatën Themelor të Kumanovës ka vazhduar seanca gjyqësore për rastin e Almirit. Para trupit gjykues u dëgjuan ekspertët mjekoligjor, Branisllav Stefanovski dhe Babin Kosotova, të punësuar në spitalin neuropsikiatrik në Shkup. Avokati mbrojtës i familjes Aliu, Asmir Alispahiq, tha se të dy mjekët përpiqen që në mënyrë selektive sikurse […]

Lexoni më shumë