I Lë Shtatzënë Të Dashurën E Vet, Nënën, Tezen Dhe Motrën E Saj, Historia E Këtij 23-Vjeçari Po Bën Bujë

Lë shtatzënë të dashurën e tij, më pas nënën, motrën dhe tezen e saj. Nuk është një shaka, por një histori e vërtetë, ajo e Alfios e treguar në programin “La Bomba” për Radio DeeJay, në Itali. Alfio është një djalë 23-vjeçar kalabrez i bukur, i lidhur me një vajzë 19-vjeçare. Kur zbuloi për shtatzëninë […]

Lexoni më shumë