Donte të provonte besnikërinë e të dashurit të saj me dy binjake të bukura, por nuk priste një fund të tillë…(Foto/Video)

Kjo vajzë donte të provonte besnikërinë e të dashurit të saj dhe i ngriti kurth me dy binjake të bukura. Ky është një nga videot që merret me “kapjen e shkelësve të kurorës”. Kjo vajzë vendosi kamerat në banesën e dy binjakëve dhe vendosi të dashurin e saj për të shkuar në banesën e tyre […]

Lexoni më shumë

5 llojet e shkrimeve që tregojnë ndryshimet mes personalitetit të njeriut

Mënyra se si ju shkruani në një fletë të bardhë tregon shumë për personalitetin tuaj. Kjo gjë theksohet së fundmi nga psikologë në SHBA, të cilët kanë kryer hulumtimin e kanë pasqyruar rezultatet në “The Huffington Post”. Tashmë analiza është e përqendruar tek shkrimi i dorës, për të cilin ka ekzistuar gjithmonë një debat midis […]

Lexoni më shumë