Gruaja që humbi 180 kile për 4 vite, si duket ajo tani. Nuk do t’iu besoni syve

Të qenit qindra kilogramë dhe paaftësia për të ecur, lartë apo edhe për të qëndruar është një realitet për Nikki Webster, 34-vjeçare, transmeton Gazeta Shneta. Është e lehtë për të fituar me peshë, por shumë më e vështirë që ta humbni. Gjakderdhja para ciklit menstrual, indikatore e kësaj sëmundjeje. Pikërisht në këtë moshë, Webbster peshonte […]

Lexoni më shumë