Një njeri i pasur në shtratin e vdekjes i kërkon katër bashkëshorteve e tij nëse ata do të qëndrojnë me të. Përgjigjja e gruas së tij të parë e bën te derdhi lot!

Një sipërmarrës i pasur ka ‘katër gra’ dhe e donte gruan e tij të katërt më shumë nga të gjitha gratë e tjera. Ai e mbuloi me dhurata dhe siguroi që ajo të jetonte një jetë luksoze. Një ditë, diçka ndodhi me sipërmarrësin që e bëri të kuptojë se cili nga katër bashkëshortet e tij […]

Lexoni më shumë

KUJDES PËR GRATË: Nëse i ngjyroseni flokët më shumë se gjashtë herë në vit, rrezikoni një sëmundje të rrezikshme …

Shumë njerëz i ngjyrosin flokët, por disa njerëz e bëjnë këtë shpesh. Megjithatë, nuk është e shëndetshme që këto kimikate të përdoren kaq shpesh. Kjo është arsyeja pse është më mirë të blini ngjyra më natyrale që nuk kanë përmbajtjen e madhe të këtyre kimikateve. Do të ishte mirë nëse përdorni Kena (Lawsonia inermis ) […]

Lexoni më shumë

E ardhmja juaj fshihet pas kësaj dere …

Ky është një test i thjeshtë, i cili po përhapet si zjarri në internet, veçanërisht sepse zbulon shumë për të ardhmen dhe personalitetin tuaj. Imagjinoni të jeni para njërës prej këtyre dyerve. Cilin ngjyrë do të zgjidhni? Nëse keni zgjedhur derën e gjelbër: Zgjedhja juaj thotë se jeni shumë i kujdesshëm. Një nga pikat e […]

Lexoni më shumë

Rasti më i rallë në botë, foshnja e lindur pa hunde mbijetoi dhe ja se si duket 4 vite më vonë

Foshnja që ka lindur pa hundë. 4 vjet më vonë ja se si duket! Në 2015, në mars, një fëmijë ka lindur pa hundë. Prindërit e saj, natyrisht, e adhurojnë me apo pa hundë, pavarësisht çdo gjëje. Foshnja kishte të ashtuquajturën sëmundje Arhinia kongjenitale që shumica e foshnjave nuk mbijetojnë, veçanërisht për shkak të vështirësisë […]

Lexoni më shumë