Templates by BIGtheme NET

Kuriozitete

Për plotësimin e të gjitha dëshirave: Secila femër duhet t’i ketë këto tri lule në shtëpi! (Foto)

Shtëpia nuk është e plotë, nëse në të së paku nuk ka një lule. Të gjithë mjeshtrit e Feng Shui-t konstatojnë që këto lule realizojnë dëshirat dhe tërheqin energji pozitive në çdo shtëpi! Tërhiqni dashuri, para dhe lumturi me ndihmën e tri luleve magjike të Feng Shui-t! Bambuja Bambuja fatsjellëse është e lehtë për t’u mirëmbajtur, ndërkaq mjeshtrit e Feng ...

Read More »

Si mund të përfitoni më pak punë nga shefi

Shefat kërkojnë gjithnjë e më shumë punë dhe produktivitet duke e marrë si sfidë të vërtetë arritjen e qëllimeve dhe suksesin. Në të vërtetë ata duhet të mendojnë edhe për ngarkesën fizike dhe mendore të punonjësve. Huffington Post shkruan se ka një mënyrë për të kërkuar pak pushim, pa u ndjerë të padobishëm për shefin. Disa ekspertë nga Harvard Bussines ...

Read More »

Ja si ndryshon truri juaj kur ju gënjeni

Shkencëtarët kanë konstatuar që çdoherë kur dikush e thotë ndonjë gënjeshtër, ndodhin ndryshime brenda trurit. Ndoshta keni vërejtur që akti i vogël i josinqeritetit te disa njerëz me kohë bëhet edhe më i madh. P.sh., personi i cili është i prirë të thotë të pavërteta të vogla, suptile, – gradualisht fillon të shpikë gënjeshtra gjithnjë e më të mëdha, pa ...

Read More »

Dëbohet nga mbrëmja e maturës, shkaku i fustanit! (FOTO)

Veshja e saj ishte çarë deri në kofsha. Teksa ecte, i shfaqeshin këmbët, dhe nën fustan ajo nuk kishte veshur asgjë, ka thënë drejtoresha e shkollës Marcia Regina. Ndërsa adoleshentja Alexis tha se ajo kishte veshur të brendshme, dhe se të njëjtën veshje e kishte veshur edhe natën e maturës në shkollën e saj.Drejtoresha megjithatë nuk ka lënë asnjë hapësirë ...

Read More »

Pastrimi, përmirëson koncentrimin

Derisa aftësia jonë për të kryer më shumë punë sot është më e mirë se asnjëherë, shtëpia lëmsh dhe e parregullt mund t’u largojë vëmendjen edhe të më të fokusuarve. Pa grumbullin e pafund të letrave, rrobave të ndotura dhe shportës me gjëra të panevojshme, do të keni mundësi më të madhe që të fokusoheni në detyrën që e keni. ...

Read More »

Çfarë nënkupton gjatësia e gishtit të unazës tek femrat

Të gjithë bëhemi paksa të çuditshëm dhe të interesuar kur bëhet fjalë për atë se çfarë thotë gjatësia e gishtit të unazës për personalitetin tonë. Rezulton se ekzistojnë tre “tipa” kryesorë të gishtit të unazës, të cilët zbulojnë se cilat janë tiparet dhe karakteristikat e personalitetit tonë. Më poshtë po ju tregojmë se si ta bëni këtë dhe të shihni ...

Read More »

Llaku i flokëve mund të përdoret edhe për gjëra tjera

Është një produkt që përdoret më së shumti nga gratë dhe vajzat. Bëhet fjalë për llakun e flokëve, por që mund ta përdorni edhe për shërbime të tjera, si më poshtë: Për getat: është një nga gjërat më të këqija që mund t’i ndodhe një femre. Por llaku është sërish pranë teje për të të shpëtuar. Bëji getat me llak ...

Read More »
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com