Çfarë të bësh nëse njëkohësisht të pëlqejnë dy meshkuj dhe nuk di cilin ta zgjedhësh?

Mendoni mirë, zgjedhja e vështirë është para jush Shumica e femrave së paku një herë është gjendur para një situate që t’i pëlqejnë dy meshkuj njëkohësisht, vetvetiu ky nuk është problem, derisa të dy meshkujt nuk ia kthejnë ndjenjat. E atëherë krijohet telashi i vërtetë. Çfarë të bëhet pastaj? Duhet patjetër të zgjidhni njërin nga […]

Lexoni më shumë