Zbulimi shkencor: Edhe bimët kanë tru

Shkencëtarët në Universitetin britanik të Birmingamit kanë kryer një studim ku kanë gjetur se edhe bimët kanë tru, apo më saktësisht në embrionin e çdo bime ndodhen qelizat që veprojnë si tru dhe analizojnë kushtet e mjedisit dhe kështu diktojnë afatin se kur fara duhet të mbijë. “Vendimi se kur duhet mbirë është vendimi më […]

Lexoni më shumë