Klubi Letrar ‘Metafora’ shënoi Ditën Botërore të Poezisë

Ky manifestim tuboi në Tetovë poetë, artistë dhe shumë personalitete nga jeta kulturore, nga Republika e Shqipërisë, Republika e Kosovës dhe nga Maqedonia. Me rastin e 21 marsit Ditës botërore të poezisë, Klubi letrar “Metafora” i themeluar nga Shoqata për kulturë “Tradita” nga Tetova organizoi Manifestimin letrar ndërkombëtar “Shtigje poetike”, shkruan KultPlus. Ky manifestim tuboi […]

Lexoni më shumë