ZBRAPSJA E TURPSHME E ,,KRYETARIT TË HEKURT”

Nga Vebi Bexheti/ Aventura primitive e Kryetarit kukëll, sot përfundoi në mënyrën më të turpshme. Premtimi i tij para organizatorëve të protestës banditeske, që më 27 prill mori edhe përmasë terroriste, se asnjëherë nuk do ia japë mandatin kandidatit dhe koalicionit që në programin e qeverisë së tyre paskan futur ,,Platformën e Tiranës”, përnjëherësh u […]

Lexoni më shumë

Herojt e sokakut tonë

“Anquilla non capit muscas” ( Shqiponja nuk gjuan miza.Njeriu i madh nuk merret me gjëra të vogla) shkruan h. Sulejman ef. Rexhepi/ Ditët që shkuan ishin vërtetë dramatike për shkak të ngjarjeve makabre në Kuvend, ama ato njëkohësisht shenjuan shtegun nëpër të cilin Maqedonia duhet ecur nëse dëshiron të shkëputet nga fryma e primitivizmit mesjetar […]

Lexoni më shumë

Lulzim Selimi: ” Artin! Po me heroin ç’pate?

Opinion nga:Lulzim Selimi Si i besuan ata gjënjeshtrës së vet! Të gjithë ne kemi dëgjuar për tregimin e famshëm; ku nga dëshira për tu përfolur, fshatari kishte vendosur të plasonte një dezinformatë tek fshatarët kinse i kishte vdekur gruaja, e më pas kur kishte zbritur në fund të fshatit kishte filluar të besonte tek gënjeshtra […]

Lexoni më shumë

Kim Mehmeti, ik zhduku shko te…!

Bekim Berisha Më parë kur pleqt donin të na shpjegojnë se sa të prishur janë sërbët, thonin: “sërbi është në gjendje ta vret fëmiun e vet, vetëm e vetëm që ti fajsojnë shqiptarët…”!! Kjo u dëshmua edhe me rastin “Panda”!! Po ky “i përshtatshmi” i Titos, qfar dreqin ka?! Tani vjell helm zilije pse njerëzit […]

Lexoni më shumë

Mevludin Sulejmani:Pse bash Z.Sela

Pse bash Z.Sela ? Egzistojn shum dilema për ndokënd, apo më mir të themi që nuk janë dilema,sepse nje fjal popullore thot “katundi qe shihet kallauz nuk do” por vetëm te sqarojme ca gjera qe mos te habitemi se pse bash Z.Sela sulmohet bash në atë menyrë ? Kandidati per kryeparlamentar Z.Talat Xhaferi nuk ishte […]

Lexoni më shumë

“Nëntë të vërteta për Shkupin: Çfarë do të sjellë konflikti i shqiptarëve dhe sllavo-maqedonasve”

NGA ALEKSANDROS MALLIAS* 1. Marrëveshja e Ohrit e nënshkruar në gusht të vitit 2001 në mes të gjitha partive politike sllavo-maqedonase dhe shqiptare, nën kujdesin dhe presionin e BE-së dhe SHBA-ve, shkaktoi një ndryshim të konsiderueshëm në strukturën e shtetit të vendit tonë fqinj dhe në të njëjtën kohë në shpërndarjen e pushtetit. Ushtria Çlirimtare […]

Lexoni më shumë

Doli kombndriçuesi Zijadin Sela

Krrokamat e fundit të korbave dhe laraskave ugurzeza në vetë kupolën e tempullit të përgjakut u panë e dëgjuan publikisht. Gjaku shqiptar ishte tagri rrënqethës dhe ethepritës për fatin e heroit Zijadin Sela. Në ShBA dhe në botën normale besoj, kur ndodh ndonjë krim i përgjakur në tempull të Zotit(kisha apo çfarëdoqofshin ato), ato tempuj […]

Lexoni më shumë