Meti po shkel zëshëm me Senjoritën (Video)

Ishte një projekt vere i nxehtë dhe mjaft mirë i realizuar, ndërkohë që riktheu këngëtarin e njohur në skenën muzikore për të vazhduar bujën që bënte dikur. Meti Bërbatovci muzikën e ka hobi ndërsa vazhdon të bëj punën e menaxherit në Zvicër. Për aktivitetin e këngëtarit mund të klikoni dhe ndiqni atë në instagram e […]

Lexoni më shumë

Greta Lazri, një yll në shkëlqim

Bëhet fjalë për Greta Lazrin, këngëtaren shkodrane me një eksperiencë 10-vjeçare në fushën e muzikës, veçanërisht atë të interpretimit “live”. Pas një “shkolle” tepër të gjatë muzike në mbrëmje të ndryshme në Europë dhe gadishullin Skandinav, ajo sjell videoklipin më të fundit për publikun shqiptar. “S’më bëhet vonë” titullohet kënga e saj, sjellë me një […]

Lexoni më shumë

Haraçina mbetet e shqiptarëve, takim i nënkryetarit të Lr-Pdsh doc.d-r Elmi Aziri me banorët dhe strukturat e Haraçinës.(FOTO)

Zv.ministri i Punës dhe Politikës Sociale njëherit edhe nënkryetar i LR-PDSH Elmi Aziri sot realizoi një takim me banorët e fshatit Haraçinë ku u diskutuan tema të rëndësishme që kanë të bëjnë me hallet dhe problemet e fushës sociale si dhe temat tjera që tangojnë banorët e kësaj komune . Zv.ministri foli për projektet dhe […]

Lexoni më shumë