Kumanova, për 12 vite bastion i LSDM-së

Qyteti i Kumanovës tashmë për 12 vite faktikisht tre mandate është në dorë të LSDM-së. Këtë herë LSDM e Zoran Zaevit në këtë qytet kandidon deputetin aktual nga ky qytet Maksim Dimitrievskin i cili tashmë është shndëruar në një fenomen pasiqë kampanja e tij po bëhet në shumë gjuhë përfshirë dhe atë shqipe ndërkohë që […]

Lexoni më shumë

Asambleja e Femrës e Aleancës për Shqiptarët Kumanovë, sot zyrtarisht hapi shtabin për zgjedhjet lokale

Asambleja e femrës së ASh Kumanovë, sot zyrtarisht hapi shtabin për zgjedhjet lokale. Rroli i femrës shqiptare në Kumanovë, çdo ditë e më shumë po bëhet më i rëndësishëm dhe kjo falë angazhimit të Asamblesë së femrës dhe hapësirës për veprim që femrat kanë në Aleancën për Shqiptarët. Të pranishme në këtë ngjarje ishin edhe […]

Lexoni më shumë

Asmableja e Femrës e Aleancës për Shqiptarët Kumanovë, sot zyrtarisht hapi shtabin për zgjedhjet lokale

Asambleja e femrës së ASh Kumanovë, sot zyrtarisht hapi shtabin për zgjedhjet lokale. Rroli i femrës shqiptare në Kumanovë, çdo ditë e më shumë po bëhet më i rëndësishëm dhe kjo falë angazhimit të Asamblesë së femrës dhe hapësirës për veprim që femrat kanë në Aleancën për Shqiptarët. Të pranishme në këtë ngjarje ishin edhe […]

Lexoni më shumë

Dalim pim kafe nga Murat Gjoniku (Video)

Kënga më e re e Murat Gjonikut është “Dalim pim kafe”. Këngëtari publikoi një projekt interesant dhe mjaft ritmik. Emrat me të cilët punoi për realizimin ishin po aq të rëndësishëm në botën e muzikës, sa edhe ky projekt. Kur një teksti të tillë i shtohet edhe një superklip feste, nuk mund të ketë më […]

Lexoni më shumë

‘Dreamworld’ vjen nga Hannan (Video)

Ky projekt muzikor është punuar nga K-Master që ka bërë ‘beatin’ kurse regjistrimi i këngës u bë tek Cricket. Teksti i ‘Dreamworld’ është shkruar nga vet reperi dhe është finalizuar me klip interesant nga XL Films. Suksesi i kësaj kënge padyshim që do e nxitë atë në realizimin e projekteve të reja.

Lexoni më shumë

Maksim Dimitrievski nesër dridh Kumanovën, paralajmërohet tubimi qendrorë

Kandidati i LSDM për kreun e komunës së Kumanovës, Maksim Dimitrievski për nesër në ora 20:00 paralajmëron tubimin qendrorë në qendër të Kumanovës. Në këtë tubim krahas tij dhe kandidatëve për këshilltarë komunal pritet të jetë i pranishëm dhe kryeministri i vendit, Zoran Zaev për t’i dhënë atij një mbështetje të fuqishme drejt realizimit të […]

Lexoni më shumë