Edhe ky aktor i njohur nga serialet turke është me origjinë shqipëtare(FOTO)

Seriali historik “Sulltanesha Kosem” është aktualisht ndër më të ndjekurit në Shqipëri dhe ka tërhequr vëmendjen e publikut që në seritë e para. Një nga personazhet shumë të pëlqyer nga publiku, sidomos vajzat është djaloshi simpatik, Iskënder. Nuk e dinit, por ky personazh është me origjinë shqiptare. Në venat e tij rrjedh gjak aristokratësh, pasi […]

Lexoni më shumë