Bleros ia ndërrojnë gruan

Këngëtari Blero Muharremi prej shumë vitesh mbetet i dëgjuar, e njëkohësisht edhe në shënjestrën e shumë thashethemeve, që bëhen kohë pas kohe për të dhe jetën e tij…

Read More