Albërie Hadërgjonaj shpallet e vdekur në Rrugën e Kombit, ndërkohë këngëtarja shijon New York-un

Jo pak herë ndodh që të ketë abuzime në portalet shqiptare, dhe jo pak njerëz janë shpallur të vdekur e më pas janë “ringjallur” përsëri. Kësaj radhe këngëtarja Albërie Hadërgjonaj ka qenë “viktima” e radhës e portaleve. Ajo është shpallur e vdekur, pasi ka bërë një aksident në Rrugën e Kombit. Fansat janë tmerruar dhe […]

Lexoni më shumë