Nga ky vend lajmërohen Geti dhe Marina

Qysh nga fillimet e zbulimit të lidhjes së tyre ata gjithmonë janë shfaqur më të dashuruara si asnjëherë më parë, shkruan Kosovarja. Ata dukën sikur janë lindur për njëri tjetrin, të pa ndashëm, të kordinuar dhe dashuria e tyre sa vjen e shtohet. Luana e Geti sa herë iu jepet mundësia për pak kohë të […]

Lexoni më shumë

Cila ish e dashur e Getit i ngjante Marinës?

Getoar Selimi është quajtur baba i repit kosovar. Ai, ka sjell një frymë ndryshe në industrinë e muzikës dhe e ka ngritur repin vendor në një nivel shumë të lartë. Geti ka frymëzuar shumë njerëz ta duan e të merren me këtë zhanër muzikor, shkruan “Kosovarja”. Impakti i këngëtarit në publik përherë ka qenë i […]

Lexoni më shumë