Në Kumanovë hapet studio me përmasa botërore

TE NDRYSHME

STUDIO ME RENOME BOTERORE

Në Kumanovë është hapur një studio inçizimi “DETOX STUDIO”, e vetmja e llojit të saj në ballkan, dhe njëra nga më të përparuarat në rajon. DETOX STUDIO përvec profesionalizmit, i ka edhe pajisjet e kualitetit më të lartë të sistemit analog, të njejtat qfare i kanë edhe produksionet më të mëdha botërore si Aftermath , Daf Jam recordings .

Në DETOX STUDIO kompozojnë këngë dhe melodi, shkruajnë tekste, miksojnë dhe masterizojnë. Nuk ndalen vetëm aty, janë të hapur edhe për ata që kanë dëshirë të inçizojnë edhe zëra e muzikë për reklama e gjëra të tjera të ngjashme. Mos hezitoni, ejani dhe dëgjojeni se çka është tingulli i pastërt.

Leave a Reply