LR-PDSH pjesë e qeverisë do të udheheq me këto dikastere

E fundit Lajme

Në mbledhjen e Kryesisë Qëndrore të LR-PDSH-së është marrë vendim për pjesmarrje në qeveri dhe do të drejtojë këto dikastere:

Ministrin e shëndetësisë: Arben Taravari

I cili u votua unanimisht nga antarët e Kryesisë Qëndrore.

Mbledhja e Kryesisë Qëndrore ende është duke vazhduar të presim për info tjera çka do të vendoset në këtë mbledhje.

Leave a Reply