Zaev dërgoi në Kuvend propozimin për Qeverinë, ja për kur është caktuar seanca për votimin e Qeverisë,

E fundit

Nga Kabineti i kryetari të Kuvendit Talat Xhaferi kanë njoftuar se Zoran Zaev ka dorëzuar Propozimin për përbërjen e Qeverisë së Maqedonisë dhe Programin e Qeverisë së Maqedonisë.

“Kryetari i Kuvendit, z. Talat Xhaferi, Propozimin për përbërjen e Qeverisë të Republikës së Maqedonisë dhe Programin e Qeverisë të Republikës së Maqedonisë menjëherë ua dërgoi deputetëve, ndërsa Seancën për zgjedhjen e Qeverisë e konvokoi për të martën më 30.05.2017, në ora 11:00, për zgjedhjen e Qeverisë të Republikës së Maqedonisë”, thuhet në njoftimin e Kabintetit të kryetarit të Kuvendit.

Leave a Reply