Talat Xhaferi udhëheq seancën në gjuhën shqipe (VIDEO)

E fundit

Kryetari i ri i Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferi, ka udhëhequr seancën parlamentare në gjuhën shqipe, transmeton Gazeta Express. Xhaferi është shqiptari i parë që ulet në poziten e kryeparlamentarit, veprim ky që shkaktoi shumë revoltë tek VMRO-DPMNE’ja dhe përkrahësit e saj, Sot mbahet seanca ku do të votohet Qeveria e re, dhe është e para pas natës së dhunshme të 27 prillit.

Këtu mund ta ndiqni Live mbledhjen e Kuvendit:

Leave a Reply