Agjërimi mund ta mposhtë kancerin?

Shëndetësi

Të mbash dietë gjatë trajtimit të kancerit mund të ndihmojë në tkurrjen e tumoreve, kanë gjetur shkencëtarët.

Të kufizosh marrjen e kalorive përmes një diete të kontrolluar me kujdes mund të ndihmojë në rritjen e efekteve të kemoterapisë, kanë gjetur studimet e hulumtuesve francez dhe amerikan.

Ata besojnë se kjo dietë funksionon për shkak se efekti i “agjërimit” në trup dobëson qelizat e tumorit dhe rritë prezencën e qelizave kancer-vrasëse.

Leave a Reply