Templates by BIGtheme NET

Morfina kohën e lirë preferon të kalojë duke kalëruar

Që pejanet janë të bukura këtë na e dëshmon edhe Morfina, vajza e cila mbi kokë numëron shumë kurora bukurie e që karierën e ka përpara pasiqë pritet të përfaqësojë bukurinë shqiptare në shumë evenimente të bukurisë. Morfina e ka jetën si në filma dhe ajo thjeshtë mund të vërtetohet edhe në fotot që poston. Jeton shëndetshëm dhe me shije, një femër me shumë klas e mjaft elegante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com