Bekim Rexhepi përsëri godet me një duet

Showbiz

Ndonëse nuk ka pauzuar shumë me muzikë pasiqë projektet e tij kanë qenë të shumta, këtë vit ai ka vendosur të nisë me një duet. Bëhet fjalë për bashkëpunim me këngëtaren Liridona Qarri, e që projekti muzikorë është duke u xhiruar në Tiranë. Një këngë plot rritëm e hare do të risjellë Bekimin në një version që publiku është duke e pritur gjatë kohë. Imazhet e para të klipit flasin se do jetë një këngë dhe projekt mjaft i qëlluar dhe një gërshetim i vokaleve në mënyrën më të mirë të mundshme.

Leave a Reply