‘Shokon’ Dona: “Skam pasur asnjë të dashur, jam e virgjër…”

FUN Showbiz

Teksa ishin duke konsumuar darkën me pica, Lupçe ngacmon Ambrën duke e pyetur se sa të dashur ka pasur.

“Asnjë”, i përgjigjet Ambra. “Edhe unë, asnjë”, thotë Lupçe dhe qeshin, shkruan Big Brother.

Më pas, Ambra pyet edhe Donën, e cila shkon edhe më tej. “Unë nuk ka pasur asnjë, madje jam edhe e virgjër”, thotë Dona.

Leave a Reply