Kjo është gjëja më e ëmbël që do ta shihni sot – 4 vjeçarja këndon me babain e saj

FUN Kuriozitete

Talenti dhe dashuria në këtë këngë ta shkrijnë zemrën!

Me 17 janar, Fave Crosby publikoi videon e tij duke kënduar me vajzën e tij 4 vjeçare Claire Ryann, këngën “You’ve Got a Friend in Me” nga filmi Toy Story. Që atëherë ka pasur më shumë se 5 milion shikime ne YouTube, dhe është mjaftë e qartë pse.

Leave a Reply