Vera pritet të jetë e tij, ja projekti i fundit i Hot Nas (Video)

Showbiz

Hot Nas është reperi 26 vjecar i cili sjell sonte premierën e videoklipit të titulluar ’24/7′, një këngë plot ritëm dhe mjaft energji. Ai është nga Prishtina mirëpo jeton dhe vepron në Salzburg të Austrisë. Një produksion i Adal White përfshirë këtu edhe miksim dhe masterizim kurse video është realizuar nga Viktor Becker. Hot Nas nuk do të ndalet, ai do shpërthejë këtë vit me plot projekte.

Leave a Reply