Templates by BIGtheme NET
Drunk and unconscious businessman lying on a counter

Kjo është Senjorita e Metit, këngëtari godet në shenjë pas një pauze muzikore (Video)

Realizon më rrallë projekte muzikore mirëpo godet në shenjë në momentin që sjell risi. Senjorita titullohet projekti më i ri i këngëtarit Meti Bërbatovci i cili gjindet këto ditë në Prishtinë për të promovuar këngën e tij më të re. Ky projekt i tij është plot ritëm si një këngë verore e cila do të ndez klubet dhe diskotekat shqiptare gjatë kësaj sezone. Një projekt mjaft shije dhe elegancë ndërsa nuk mungojnë as femrat e nxehta të cilat do të shuajnë temperaturat e larta..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com