Teuta Arifi i jep fund problemit në lagjen e studentëve, instalon ndriçimin publik

Lajme

Problemi i ndriçimit publik në lagjen e studentëve në Tetovë tashmë ka marrë epilog tjetër pasiqë kryetarja e komunës znj. Teuta Arifi ka vendosur t’i jap fund këtij problemi.

“Instaluam dhe vendosëm në funksion ndriçimin publik në Lagjen e Studentëve! Tani më kjo pjesë e qytetit është e ndriçuar dhe e sigurtë për qarkullim edhe gjatë natës. Do të vazhdojmë edhe me bekatonizimin e rrugës, trotoareve dhe vendojsen e ndriçimit publik edhe në pjesën e mbetur të kësaj lagjeje”, thuhet mes tjerave nga komuna e Tetovës.

Leave a Reply