Edita vjen me risi, ja projekti i fundit (Video)

Showbiz

Këngëtarja e njohur Edita Gashi ka sjellë një duet të ri me Shemi Ilirët, një baladë përvëluese e titulluar ”Përvjetor”. Ky gërshetim vjen si bashkëpunim i parë i Editës me Ilirët ndërkohë që ka goditur në shenjë pasiqë është pëlqyer shumë nga publikimi tre ditë më parë. Bashkimi i dy vokaleve të fuqishme ka sjellë një projekt mjaft të bukur sa që mjafton të klikohet dhe dëgjohet.

Leave a Reply