Ziadin Sela Strukturat e shtetit të maskuara më sulmuan mua

Lajme

Ziadin Sela Strukturat e shtetit të maskuara më sulmuan mua

Ky shtet la ditur tê bastis brenda natës gjysmën e Maqedonisë dhe të gjejë një dëshmitar dhe pastaj ti krijoj rastet Monstra e tjera .

Ndërsa në mes Parlament para shumë kamerave nuk mund të gjinden sulmuesit e mi , kjo është pasqyra e Maqedonisë .

Këtu përgjegjës është Çafkovi dhe strukturar shtetërore të maskuara por ata të gjithë do të përgjigjën para organeve të drejtësisë dhe nuk mund të ikin asnjëherë nga kjo përgjegjësi , ka deklaruar Ziadin Sela në Click Plus

Leave a Reply