Ziadin Sela – Askush nuk ka drejte të më imponoj himnin apo flamur

Lajme

Ziadin Sela – Askush nuk ka drejte të më imponoj himn apo flamur
Lideri i LR-PDSH Ziadin Sela ishte mysafir nê Click Plus 21 në tv 21 ku mes tjerash ka deklaruar “

Për deri sa unë nuk jam pyetur kur na janë servuar hymni dhe flamuri në kushtetutën e vitit 1991 dhe ne si shqiptar nuk jemi pyetur aspak unë asnjëherë nuk do të rresketoj atë himn apo atë flamur .”

Leave a Reply