Ju prezantojmë tetovarin që nuk njeh humbje, 10 ndeshje 10 fitore (Foto)

Various

Ai është një nga ato bokser që nuk njeh humbje, bëhet fjalë për bokserin tetovar që jeton në Vjenë, Arlind Sulejmani djaloshi që bën krenarë shqiptarët në borë për faktin se në karierën e tij si bokser deri më tani ka pasur 10 ndeshje ndërkohë që të gjitha i ka fituar. Të fundit e ka pasur në Bosnjë dhe Hercegovinë ndaj një bokseri boshnjak të cilin poashtu e ka mundur në rundin e dytë në vendin e tij. Arlindi synon majat e suksesit në këtë fushë të sportit ndërkohë që deri më tani është duke ecur mjaft mirë.

Leave a Reply