Qeveria me zëdhënës të ri, mësoni kush është Naim Bajrami!

E fundit

Qeveria e Republikës së Maqedonisë nga mbrëmë ka një zëdhënës të ri, pozitë kjo e cila nga ndarja e pozicioneve i takon LR PDSH-së. I lindur në Shkup, vend ku jeton dhe vepron.

Me profesion jurist, Naim Bajrami nga dje është pozicionuar si zëdhënës i ri i qeverisë së Maqedonisë.

Ka mbaruar studimet në fakultetin juridik, dega shkencat politike në ‘Justiniani i I-rë’ në Shkup ndërkohë që vijon studimet master në degën marrdhënie ndërkombëtare dhe diplomaci.

Leave a Reply