Jeremiq komenton marrëdhëniet Shkup- Beograd, adreson fjalë të rënda.

Lajme Rajoni

Ish ministri serb i Punëve të Jashtme, Vuk Jeremiq, ka vlerësuar se akti i Serbisë më krye me kryetarin Aleksandar Vuçiq për ta tërhequr trupin diplomatik nga ambasada e Shkupit është akt sharlatan dhe diletantesk, shkruan gazeta Lajm.

“Cfarëdo që të kishte ndodhur në Shkup, tërheqja e personelit të ambasadës është diletantizëm diplomatik, që i ngjan ‘banana shteteve’”, ka shkruar Jeremiq në profilin e tij të Twitter-it.

Jeremiq është kryetar aktual i Qendrës për bashkëpunim ndërkombëtar dhe zhvillim.

Leave a Reply