Templates by BIGtheme NET

Moska: Amerikanët morën gjashtë ndërtesa që ishin pronë e jona

Ndihmës presidenti rus ka deklaruar se vendimi i SHBA-së është i padrejtë Vendimi i Uashingtonit për të mbyllur konsullatën e Rusisë në San Francisko dhe zvogëlim të personelit në konsullatat në Uashington dhe Nju Jork, ndihmës presidenti rus, Yuriy Ushakov e ka quajtur konfiskimin të paligjshëm të pronës dhe privimit i të drejtave për përdorimin e gjashtë objekteve në Shtetet e Bashkuara.

“Amerikanët edhe një herë mbyllen konsullatat. Me fjalë të tjera, amerikanët morën gjashtë ndërtesa që ishin pronë e jona, pesë prej tyre kanë imunitet diplomatik”, tha Ushakov për mediat ruse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com