Kush është Eriana që i këndon Islani Vogël, ja projekti i fundit i tij (Video)

Showbiz

Ka kohë që meret me muzikë, talentin e tij e ka shfaqur që i vogël nëpër evenimente të ndryshme ndërkohë që 21 vjeçari Islani Vogël vazhdon të sjellë këngë të bukura verore. Me ritëm dhe mjaft shije ai ka pak ditë që ka publikuar projektin e tij më të ri të titulluar ‘Eriana’. Këngën e ka punuar me tekst nga vet ai dhe Vamir Delija, muzikën e ka realizuar Genc Hyseni, në sint ka performuar Masar Berisha ndërkohë që klipi është realizuar nga Nori Production nga Peja, derisa Islani është ndarë shumë i kënaqur nga realizimi i gjithë këtij projekti.

Leave a Reply