ML së shpejti publikon hitin ‘Money’

Showbiz

Reperi i njohur ML i cili jeton në Zvicër së shpejti pritet të vijë me një super projekt i cili do jetë vula e tij e suksesit. Tematikë e këngës në këtë projekt do të jetë paraja dhe biznesi. Ai e ka finalizuar projektin në videoklip ndërsa së shpejti pritet lancimi i tij derisa për momentin mund të ndiqni vetëm trillerin e këngës. Gjithë ky projekt mbanë vulën e reperit përfshirë këtu tekstin dhe muzikën.

https://youtu.be/kitgNKEX2Sg

Leave a Reply