Një projekt i punuar nga vet reperët finalizohet me klip (Video)

Showbiz

Dy anëtarët e grupit KremDelaKrem, Fruzza dhe Buzza kanë sjellë projektin e tyre të fundit të titulluar ‘Tu sin’. Një këngë rap me shumë shije me muzikë nga Adal White derisa të gjitha detajet tjera që përfshihen në klip janë realizuar nga vet grupi i njohur, madje edhe videoklipi pasiqë sipas tyre të pyetur se kush ka realizuar gjithë këtë projekt muzikorë ata janë përgjigjur si me shaka se nga ‘Vet production’. Edhe pse me ritme rap, projekti vazhdon të jetë i pëlqyer nga publiku, e për më shumë se si këndojnë dhe performojnë Buzza dhe Fruzza, shijojeni klipin.

Leave a Reply