Ismaili kryen pregaditjet e fundit pwr Leverkusen, vizitohet nga profesori Blerim Saiti

Various

Bokseri i njohur tetovar Lulzim Ismaili po kryen stërvitjet e fundit në Kodrën e Diellit për garën që e pret në Leverkusen të Gjermanisë ku pritet të ketë përballje për titullin GBA, sot është vizituar nga profesë universitar Blerim Saiti i cili nga afër ka ndjekur stërvitjet e tij se si shkojnë, duke u ndarë i kënaqur nga trajnimi që po bën Lulzimi, e më pas duke i dëshiruar shumë suksese atij. Si ndihmë në pregaditje të Lulzimit nga klubi Shkëndija në Kodrën e Diellit po qëndron dhe Jasin Lama reprezentues i Maqedonisë nga klubi i boksit Shkupi. Ndërkohë që vlenë të theksohet se të dy klubet si Shkëndija dhe Shkupi kanë një bashkëpunim të jashtëzakonshëm në fushën e boksit.

Leave a Reply