Templates by BIGtheme NET

Premier “Tkom dasht” nga Demir Zymberaj dhe Liridon Muzlijaj (Video)

Demir Zymberaj Ft Liridon Muzlijaj jane këngëtar e ri në moshë dhe në showbiz, por që kane ditur që në fillm të tërheq vëmendjen. Ndryshe nga tendencat e fundit të djemve të rinj për të punuar mbi projekte muzikore që kanë për subjekt, apo protagonist djem të fortë, Demir Zymberaj Ft Liridon Muzlijaj kan zgjedhur ndryshe. Ata kane prezantuar djalin që vuan për shkak të tradhtisë që i është bërë. Djali i dashuruar e ka pritur më kot për çdo natë ish të dashurën që kurrë nuk është kthyer. Kjo e ka bërë akoma më interesant projektin. Nëse ende nuk e keni dëgjuar, ja ku është:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com