Ziadin Sela: Djemt e rastit të Lagjes së Trimave duhet të denohen vetëm për armëmbajtje pa leje!!!

Lajme

Ziadin Sela: Djemt e rastit të Lagjes së Trimave duhet të denohen vetëm për armëmbajtje pa leje

Në emisionin CLICK PLUS në TV 21 lideri i Aleancës për Shqiptarët në pyetjen e gazetarit për rastet e montuara politike i përgjigjet:
Djemt e rastit Lagja e Trimave duhet të denohen për armëmbajtje pa leje dhe vrasje në tentativë vetë mbrojtje.
Pasi që ata u sulmuan pa u paralajmeruar dhe pa ua tërhequr vërejtjen pa tentuar që shteti të dialogon me ta.
Ndërsa në anën tjetër dihet se rasti në fjalë ishte montim politik ku ishin të inkriminuar pushtetar, sherbimet e shtetit dhe gjykata.

Leave a Reply