Shqiptari që do i bëj ballë Shilegovit dhe Trajanovskit për kreun e Shkupit

Lajme

Naim Bajrami, kandidati i Aleancës për Shqiptarët është shqiptari i vetëm që do tu bëjë ballë Shilegovit dhe Trajanovskit për kreun e komunës së Shkupit

I lindur në Shkup, vend ku jeton dhe vepron. Me profesion jurist, Naim Bajrami nga sonte është pozicionuar kandidat i partisë së Ziadin Selës për kreun e komunës së Shkupit.

Ka mbaruar studimet në fakultetin juridik, dega shkencat politike në ‘Justiniani i I-rë’ në Shkup ndërkohë që vijon studimet master në degën marrdhënie ndërkombëtare dhe diplomaci.

Bajrami në këtë garë do u bëj ballë Petre Shilegovit nga LSDM dhe Koce Trajanovskit nga VMRO.217

Leave a Reply