Aziri i APSH-së: BDI edhe kiosket nëpër shkolla ua ka dhënë njerëzve partiak!

Lajme

Nënkryetari i APSH njêherit edhe shef i shtabit zgjedhor Elmi Aziri në emisionin Rruga Drejt në Alsat-M ka deklaruar se BDI aq shumë ka politizuar arsimin sa që edhe kiosket në oborret e shkollave ua ka dhënë njerëzve partiak të BDI -së

Bdi ka politizuar skajshmërisht arsimin , arsimtarët që nuk janë antar dhe skanë libreza të Bdi -së i mbajnë ka 6 7 vite në punë me kontrata dhe nuk ju japin vendime , edhe personeli teknik dhe sanitar është i politizuar , kanë shkuar aq larg sa që edhe kiosket nëpër oborret e shkollave ua japin njerve që janë antar ose strukturë e BDI – së , ka deklaruar Elmi Aziri në Rruga Drejt Alsat M. /fol.mk

Leave a Reply