Morfina Hasani vazhdon të shkëlqejë, fiton tashmë pesë çmime të rëndësishme

Deri më tani ka fituar shumë çmime bukurie edhe atë tashmë në kokë ka mbi pesë të tilla në shumë konkurse ka dal e para, e ajo është vajza pejane Morfina Hasani e cila ka lënë pas vetes shumë konkurente e vajza të bukura shqiptare duke u shpallur si më e bukura ndër shqiptarët. Së fundi ka fituar në konkurset e bukurisë vendin e parë si ‘Miss International Albania 2017’ dhe ‘Miss Internation Great Albania 2017’. Ndërkohë që deri më tani në kokën e saj numëron kurorat si më e bukura tek ‘Miss Universal, Miss Peja, Miss Kosova, Miss International Albania dhe Miss International Great Albania’. Morfina nuk din të ndalet pasiqë ajo krahas spektakleve të bukurisë merr pjesë edhe nëpër projekte filmike si aktore duke e shfaqur talentin e saj. Kurse këtë vit dhe vitin e ardhshëm ajo pritet të tregojë akoma më shumë sukses.

2 comments

  1. The web’s finest free fuck site where nothing but quality porn videos are presented in plenty. Get the most exciting free fuck videos of horny babes that can’t spend a day without hardcore sex. Our site is loaded with cock stiffening fuck videos that will keep you horny for a long time. Here is your ravishing source of the world’s …

Leave a Reply

Your email address will not be published.